•   Uitstekende slow cooked ribbetjes gaan eten met de collega's, originele smaken, en a volonté. Ook een heel lekkere selectie bieren op de kaart, en topbediening aan een redelijke prijs... zeker doen !

  thumb Foodieatwork
  6/04/2019

    Hier moet je alleen maar komen als je zin hebt in ribbetjes, à volonté met patato wedges. Keuze uit 4 soorten. Vlotte bediening, en heerlijke ribbetjes zoals het moet. Perfect voor een avondje onder vrienden.

  thumb miekvdb
  5/05/2019

    Opnieuw hartelijk ontvangen door “maître” Céline. Ribbetjes waren perfect gebakken & gekruid. Zonder de Karmeliet van het vat niet te vergeten !

  thumb FlipperBacchus
  4/21/2019
 •   De slow cooked ribbetjes gegeten met bbq saus, zijn heel lekker. Vriendelijke bediening. Hebben lekker biertje Queue de Charrue.

  thumb CarolineB6071
  4/13/2019

    Gisterenavond langs geweest bij Ribs ‘n Beer Kortrijk. Service was vlot en vriendelijk. Ik had de slow cooked spicy ribs besteld en moet eerlijk zeggen ze waren nog beter dan verwacht ... Supermals en spicy. Mijn vrouw had de scampi’s besteld en die vielen dik...Meer

  thumb BjornSly
  3/02/2019

    Wij kwamen hier op Valentijn eten. Als voorgerecht namen we de nachos. Deze waren lekker en geserveerd met chili con carne, guacamole, salsa ... De ribbetjes op zich waren super lekker. Lekker gekruid, super van smaak en malser dan deze ribbetjes bestaat niet. Ook de...Meer

  thumb RubenDeceuninck
  2/14/2019